Házirend

Kérjük, kedves vendégeinket az esetleges félreértések elkerülése végett tartsák be a házirendben leírtakat.

1.A szállásfoglalás a teljes szállásdíj 20%-ának átutalásával lép életbe.

2.Érkezés napján 14 órától várjuk kedves vendégeinket, akik kötelesek a tulajdonosnak átadni a bejelentéshez szükséges dokumentumaikat illetve kitölteni a bejelentkezési lapot.

3. A szállás elfoglalása a felelősségvállalási nyilatkozat elfogadásával és a szállásdíj fennmaradó részének kiegyenlítésével +20000 Ft kaució letétbehelyezésével lép életbe.

4.Kérjük, olvassák el és tartsák be a házirendet. Az apartmanokban és az udvaron csak a bejelentett személyek tartózkodhatnak, látogatókat kérem, ne fogadjanak. A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A szobákban elhelyezett tárgyakért felelősséget nem vállalunk, kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a lakás berendezéseit. A házigazda fenntartja magának a jogot, hogy a botrányosan viselkedő Vendégeket ne fogadja, illetve az apartmanból elküldje.

5. Az ár tartalmazza: víz, villany, ágynemű használatot. Apartmanokban található berendezések használatát, végtakarítás díját, kivéve a konyhatakarítást.

6. Az apartmanok füstmentesek, kérjük, hogy csak az arra kijelölt helyen dohányozzanak. Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a tűzvédelmi szabályok betartásával! Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották!

7.Távozáskor és éjszakára kérjük az épület kulcsra zárni!

8.Az apartmanba semmilyen háziállat nem hozható be!

9.A parkoló gépkocsikban esetlegesen bekövetkezett károkért és a benne hagyott értéktárgyakért a házigazda nem vállal felelősséget!

10.Távozás napján 10:00 óráig kérjük az apartmant elhagyni és átadni olyan állapotban, mint amilyen az érkezéskor volt. Az apartman kulcsait kérjük leadni. A kaució azután kerül visszafizetésre, ha a házban mindent rendben találtunk.

11.Lemondási feltételek: Az átutalt foglalót nem áll módunkban visszafizetni, a foglalást egy későbbi egyeztetett időpontra egy héttel az érkezés előtt tudjuk áthelyezni. Ha bármiféle kérésük, kívánságuk lenne szívesen állunk az Önök rendelkezésére!

Jó pihenést kívánunk!